8 november 2017 – Energie uit de Noordzee, hoe ziet dat eruit?

Op 8 november 2017 vindt de algemene ledenvergadering van de EMVT vereniging plaats bij het converterstation van NorNed in Eemshaven. Na de vergadering krijgen we informatie over de locatie, waarna een rondleiding volgt. De 580 km lange hoogspanningskabel loopt van de Nederlandse Eemshaven over de zeebodem van de Noordzee naar het Noorse Feda. Met de aanwezigen gaan we het hebben over offshore windparken en substations in combinatie met NorNed en Cobra.

Programma op 8 november 2017:

12.30 – U wordt welkom geheten met een broodje

13.30 – De voorzitter van de EMVT vereniging zal de dag openen, ook worden we welkom geheten door NorNed, zij maken deze dag namelijk mogelijk.

14.00 – Ledenvergadering

14.30 – Pauze

15.00 – Presentatie Energie uit de Noordzee- hoe ziet het eruit? (offshore windparken en substations) in combinatie met NorNed en Cobra.

15.30 – Rondleiding

16.30 – Gezellige afsluiting


Locatie:
Deze dag wordt gehouden bij NorNed
Robbenplaatweg 9 Eemshaven

Let op: Toegang tot deze bijeenkomst is alleen voor leden van de EMVT vereniging. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Let op: Deze activiteit is minder geschikt voor personen die een pacemaker dragen.

  Voornaam (required)

  Achternaam (required)

  Bedrijfsnaam (required)

  Telefoonnummer (required)

  Email (required)

  Graag wil ik nog iets kwijt:

  Hierbij meld ik mij aan voor het middag programma van 8 november 2017 - graag ben ik aanwezig. Mocht ik onverhoopt toch afwezig zijn meld ik mij minimaal 48 uur van tevoren af.