Brief voorzitter EMVT vereniging n.a.v. corona-virus

Beste EMVT’ers,

Ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat en de lichamelijke gevolgen van het Corona-virus beperkt blijven voor jou en je naasten.

We zouden elkaar weer graag ontmoeten, bijvoorbeeld op het Power Electronics event of tijdens ISIE 2020, beide half juni. Je begrijpt dat dit in verband met het alles overheersende Corona virus niet verantwoord is.

Natuurlijk bezinnen we ons over andere manieren om aan onze doelstellingen te blijven voldoen. Daarbij zou je kunnen denken aan virtuele meetings, de website of via de reguliere email en telefoonkanalen natuurlijk.

De regeringsmaatregelen hebben een grote impact op het sociale en economische verkeer. Voor veel bedrijven is dit ook een zware tijd, des te belangrijker is de samenwerking tussen de mensen.

Met al jullie inzet gaan we zeker een inhaalslag maken en gaan we na deze dip een drukke tijd tegemoet. In dat vooruitzicht is het vooral nu belangrijk kennis met elkaar te blijven delen en te anticiperen hoe we hier straks mee omgaan.

Maar eerst de dip doorstaan en daar sterker uitkomen, dat is nu de uitdaging. Ik wens jullie daar namens het hele bestuur veel sterkte en wijsheid bij en heb daar ook veel vertrouwen in.

En… het zou fijn zijn als we elkaar vervolgens in november tijdens de ALV weer veilig kunnen ontmoeten. Ik zie daar naar uit!

Namens het EMVT bestuur
Peter Vaessen
(voorzitter)