Even voorstellen: Jeroen Visser

Mijn naam is Jeroen Visser, ik ben 60 jaar en woon in Rotterdam. Na verschillende functies te hebben gehad in onder meer de scheepvaart, olie- en gasindustrie,  drinkwaterindustrie en management consultancy ben ik sinds 2019 managing director van KWx.

KWx heeft 2 hoofdactiviteiten. De business unit MeterCare, een door de RvA geaccrediteerd testlaboratorium op basis van de norm ISO/IEC 17025, kalibreert en repareert elektrotechnische meetinstrumenten. De business unit Power Electronics levert componenten en oplossingen voor DC vraagstukken in de maritieme- en de tractie-industrie en levert daarnaast een breed assortiment robuuste zonnecellen voor gebruik onder extreme condities. De activiteiten van deze business unit is de reden dat we lid zijn van de EMVT.

Graag zet ik me als bestuurslid in om kennis op het vakgebied van EMVT te delen en door te ontwikkelen en de bijdrage van onze sector aan de energietransitie te promoten.