Nieuwsbrief september 2021

Van de voorzitter
Beste Leden, er komt gelukkig voorzichtig een einde aan de COVID-19 maatregelen.  De nieuwe vrijheden laten toe dat we naast online, ook weer fysieke bijeenkomsten kunnen organiseren.

Lees meer …..

Jeroen Visser
Mijn naam is Jeroen Visser, ik ben 60 jaar en woon in Rotterdam. Na verschillende functies te hebben gehad in onder meer de scheepvaart, olie- en gasindustrie, drinkwaterindustrie en management consultancy ben ik sinds 2019 managing director van KWx.

Lees meer…..

Danny Langbroek
Mijn naam is Danny Langbroek, 51 jaar oud en meer dan 25 jaar in dienst van Elincom Electronics B.V. Ik ben sinds begin 2011 lid van de EMVT-vereniging.

Lees meer ……

EMVT-lunchsessie: Elektromagnetische interferentie op statische energie meters
Meld u nu aan voor de 2e lunchsessie voor u als EMVT-leden, op woensdag 13 oktober van 13.00 – 14.00 uur. Deze keer is het thema “slimme meters”. Bas ten Have en Tom Hartman beide PhD kandidaten aan de universiteit van Twente bij de vakgroep PE geven hier een presentatie over. Tom vertelt over “Statistische energie meters die onterecht teruglevering detecteren” en Bas over “Meet campagne van stroom vormen die voorkomen in huishoudelijke situaties”.

ALV, 24 november 2021 bij de HAN Arnhem
De ALV vindt op woensdag 24 november van 10.00 – 13.30 uur plaats bij de HAN in Arnhem in het gebouw van de Academie Engineering & Automotive, Ruitenberglaan 29.

Lees meer …..

BELPA bestaat 75 jaar
In 1946 hebben de heren Belzer en van Padje hun Amsterdamse bedrijf ingeschreven bij de KvK onder de naam BELPA.

Lees meer…..

BOUW CONNECTR GESTART
Gelderland heeft een sterk energie cluster. Door te zorgen voor dynamiek en groei van dit cluster, draagt Connectr bij aan de energietransitie, de regionale economie en de human capital agenda.

Lees meer …..

Opening ESP Lab
Op vrijdag 1 oktober vindt de opening van ESP Lab plaats. Op deze dag is er slechts plaats voor een select aantal genodigden, maar aan het eind van dit jaar gaan wij u als EMVT-leden uitnodigen voor een rondleiding door dit nieuwe lab. Wordt vervolgd………..

Terugkijken lunchsessie Martijn en Soumya
Op dinsdag 15 juni organiseerden wij met de EMVT-vereniging onze eerste lunchsessie.

Lees meer …….